Trainingspakketten


KENNISMAKING

Binnen elk pakket is een kennismakingsgesprek inbegrepen. Dat kan online plaatsvinden, bij mij thuis te Berlare of op een training. Ik hecht hier veel belang aan en probeer hier zoveel mogelijk informatie uit te halen. Dat alles om individueel te werk te gaan op uw maat.


BRONZE

Trainingsschema zonder verdere begeleiding. Dit wordt meestal gekozen na een inspanningstest zodat dit wordt opgemaakt in functie van de werkpunten die uit de test blijken. Rekening houdend met de gemeten waarden & zones!

30% korting bij Concap! 


SILVER

Bent u een wielerliefhebber en bent u gemotiveerd om bepaalde doelen te bereiken of progressie te maken als starter? Dan is dit pakket zeker iets voor u! 

Trainingsschema op maat
Na een kennismakingsgesprek waarin we uw doelen bekijken, krijgt u een schema op maat. Zo kan u op een gezonde manier uw sportieve doelen bereiken. De coach geeft u feedback en een planning die helemaal aan u is aangepast.   

Maandelijks schema met feedback

Het enige wat u hoeft te doen is het schema volgen en het zo goed mogelijk naleven. Belangrijk hierbij is COMMUNICEREN. Breng mij op de hoogte indien u iets niet haalbaar ziet of iets niet in uw agenda past. Dit kan heel gemakkelijk via het online trainingsplatform zodat we van elkaar op de hoogte blijven!

Maandelijks bekijken we samen hoe u de trainingen afwerkt en evalueren we het verloop. 

Maandelijkse evaluatie via (online) gesprek

Zoals hierboven beschreven bekijken we dus hoe u de trainingen ervan afbrengt en hoe u er zich bij voelt. Dat kan online indien u het wenst. Uiteraard kan u ook steeds langskomen en/ of dit koppelen aan een core- krachttraining. 

30% korting bij Concap!

GOLD

Doet u aan competitie of heeft u grote doelen en heeft u graag veel begeleiding en bijsturing? Dan is dit pakket meer iets voor u!

Binnen dit pakket horen we elkaar wekelijks waardoor het schema flexibel kan worden aangepast aan wedstrijden, reizen, stages, ... Bij dit pakket krijg je ook extra oefeningen voor thuis.


Wekelijks uitgebreide feedback, bijsturing én contact
Als coach vind ik communicatie belangrijk en stel ik mij zo flexibel mogelijk op. Op die manier stuur ik de renner wekelijks bij via een contactmoment (online, training, ...). 

Voelt u zich vermoeid? Heeft u een drukke agenda? Aanpassing wedstrijdkalender? Andere zaken? We passen het schema volledig aan met de juiste coaching en motivatie. Dit kan heel flexibel via het online trainingsplatform zodat het meteen op uw specifieke doelstellingen of agenda is aangepast!

Voedingsadvies
Belangrijk! Algemene richtlijnen om uw voeding gezond aan te pakken.  Hierbij geef ik tips, luister ik naar hoe u het nu doet en bekijken we hoe we het nog beter kunnen doen.

Core- krachtschema + app 
Als personal trainer ben ik van mening dat ook extra oefeningen naast de fiets van groot belang zijn. Ik denk maar aan core stability, plyometrie, agillity én wat vaak vergeten wordt: mobility! Hierover geef ik tips en mogelijke oefeningen om zelfstandig mee aan de slag te gaan in de vorm van een extra schema. Daarnaast voorzie ik ook een app waarop ik allerlei core, plyometrie en krachtoefeningen zet. In de app staan video's van oefeningen met uitleg om het correct uit te voeren. Via die app kan er ook gecommuniceerd worden en worden er nieuwe oefeningen aan toegevoegd. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe oefening met een rekker, dumbell, ... Shoot! 


35% korting bij Concap! 

Professional

Prof of geen prof? 

Pak het alleszins professioneel aan door samen te stellen wat u wenst. Geef dus uw wensen door en ik maak hiervan een offerte. Keuze van trainingspakket, sportvoeding, periode, huur recovery boots of hoogtetent, inspanningstest(en), sportspecifieke personal training. Alle combinaties zijn mogelijk!