SPORT PERSONAL TRAINING

Personal training

Vermits ik aan de slag ben als personal trainer is het een mooie extra. Dat zijn nieuwe, niet alledaagse oefeningen om nog meer kracht uit je lichaam te halen. Hierbij werken we vooral aan mobility, core stabillity, kracht en plyometrie. Fietsen is een lineaire beweging, maar we kunnen het namelijk veelzijdiger maken door ook in 3D te trainen. In samenwerking met PT Jolan - waar ik werk - kan u ervoor kiezen om trainingen in te plannen bij ons in de studio (Frankrijkstraat 55, 9290 Berlare).

Vraag gerust een offerte op maat aan!

Groepstraining 

Elke winter zijn er groepstrainingen in functie van duursporters (wielrenners, lopers, triatlon,...). Deze trainingen zijn blessurepreventief door mobility oefeningen en core. 

Daarnaast wordt er vooral krachtgericht gewerkt in functie van de lineaire duursportbeweging. De oefeningen zijn namelijk lineair & 3-dimensioneel om de spiergroepen op die manier volledig aan te spreken. 


Interesse? Aarzel niet om naar de trainingsmomenten te vragen! 


Small grouptraining

Interesse als wielerclub, loopclub,...? Vraag uw offerte aan! Zo kan je als club met de vaste groep komen sporten op een vast moment. 

Online coaching

Opties:

  • Core trainingsschema
  • App met allerlei oefeningen om thuis zelfstandig uit te voeren. In de app kunnen er suggesties gedaan worden voor oefeningen met bepaalde materialen, doelen of spieren.

ContactVoor personal training en groepslessen die niet met een duursport te maken hebben kan u terecht bij PT JOLAN.